Cazare gratuita la mare în septembrie

Pura Vida Breeze Hostel și Pura Vida Beach Hostel din Vama Veche au decis să ofere în luna septembrie 100 de locuri de cazare gratuită tinerilor din România.

Cazarea de tip Hostel in România este prea puțin cunoscută și este deseori confundată cu un hotel mai ieftin sau cu un cămin studențesc. În foarte multe țări din întreaga lume Hostelul este cel mai popular mod de cazare pentru studenți, tineri, grupuri de prieteni și călători independenți. Călătorii aleg să se cazeze într-un Hostel în special pentru atmosfera caldă, pentru prietenii noi pe care și-i fac, pentru serviciile mult mai personale decât la un hotel. Toate acestea sunt însoțite de curățenie exemplară și de un preț foarte accesibil.

pura vida vama veche (9)

„Încercăm un concept îndrăzneț pentru România, acela de cazare gratuită. Călătorim cu multă pasiune în lumea întreagă și am întâlnit concepte neconvenționale de turism. Unul din acestea e foarte popular și e reprezentat de tururile ghidate, oferite gratuit în sute de orașe din lume. Conceptul e simplu, în funcție de cât de mult ți-a plăcut turul poți plăti o sumă mai mult sau mai puțin simbolică ghidului sau poți sa alegi sa nu plătești nimic dacă bugetul nu-ți permite”, afirmă Tudor Maxim, fondatorul Pura Vida hostels.

Prinde și tu un loc!

Cazarea oferită gratuit în luna septembrie se face în dormitoare comune de 4, 6 și 8 persoane în limita unei nopți de cazare de persoană. Oaspeții vor avea acces la bucătărie complet utilată, la o zona de barbecue și la o terasă generoasă. Singura condiție pentru înscriere este sa urmărești pagina de Facebook a hostelurilor din Vama Veche și să te înscrii în formularul de pe site.

Cei care doresc mai mult de o noapte gratuită în Vama Veche, Pura Vida Hostels a pregătit un concurs. Participanții trebuie să răspundă la întrebarea <<Ce înseamnă “Living la Vida Pura” pentru tine?>>. Mai multe detalii aici.

pura vida vama veche (10)

Hostelurile Pura Vida Breeze și Pura Vida Beach Hostel fac parte din prima rețea independentă de hosteluri din România, Pura Vida Hostels.  Din rețea mai fac parte doua hosteluri de top în București, Little Bucharest Old Town Hostel si Peaches Chill Out Hostel și un hostel in Bucovina, dor de Bucovina.

Pentru mai multe informații și rezervări: puravida@youngtours.ro | 0786 055 288

_______

Follow us on Facebook, Twitter and Instagram!

One thought on “Cazare gratuita la mare în septembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *