Little Bucharest – bugete mici, distractie mare

Hai sa iti spun cateva situatii. Stai in nordul tarii, dar mereu ti-ai dorit sa vezi Bucurestiul, sa te bucuri de savoarea lui macar pentru cateva zile. Sau urmeaza sa dai admiterea la facultate, dar nu ai unde sa stai. Sau iti doresti de mult timp sa mergi la un anumit concert care se tine in Bucuresti, dar din nou nu ai unde sa stai. Sau in sfarsit ai fost acceptat la super conferinta pe care o astepti de mult timp, dar nu ai gasit cazare in Bucuresti. Sau ai prieteni in strainatate care vor sa vada micul Paris, dar nu stii ce cazare ieftina in Bucuresti sa le recomanzi.

little bucharest old town hostel centrul vechi bucuresti (5)La Little Bucharest – Old Town Hostel pe Smardan 15, chiar in Centrul Vechi al Bucurestiului gasesti preturi mici, o panorama perfecta pentru Instagram, cele mai tari baruri din Bucuresti iti sunt vecine, wi-fi gratuit si un aer boem care te scoate din urbanul obisnuit.

little bucharest old town hostel centrul vechi bucuresti (7)Mai mult de atat, in fiecare seara se organizeaza constant seri tematice: cooking night, movie night, stories night sau games night. Asta inseamna ca pleci acasa nu numai cu amintiri de neuitat, ci si cu prietenii, caci toti oamenii care sunt cazati la hostel se imprietenesc mai devreme sau mai tarziu.

little bucharest old town hostel centrul vechi bucuresti (8)Desigur ca te vor interesa si cateva detalii tehnice. Tipurile de camere sunt dintre cele mai diverse, de la camera de 12 persoane pana la camera de familie sau camera dubla. Exista si loc in care sa-ti lasi bagajele, in cazul in care iti vine greu sa iti iei ramas bun de la Bucuresti si mai vrei sa dai o tura inainte sa faci check-out-ul. Daca ai obosit de la prea mult petrecut, te poti relaxa in lounge-ul cu reviste, carti, muzica si canapele confortabile, unde poti sta tolanit ziua intreaga. Iar bunurile tale sunt in cea mai mare siguranta, caci fiecare camera e prevazuta cu seif.

little bucharest old town hostel centrul vechi bucuresti (27)Daca facem o recapitulare a celor spuse mai sus, Little Bucharest – Old Town Hostel se bazeaza pe doua constante: distractie multa, dar cazare ieftina. Asa ca oricare ar fi motivul pentru care vii sa stai in Bucuresti, ai grija sa pui pe lista TO DO si putina petrecere, caci staff-ul hostelului nu te lasa sa pleci fara lucruri de povestit acasa.

Mai multe despre Little Bucharest Old Town Hostel poți afla de pe www.littlebucharest.ro sau de pe paginile:

little bucharest old town hostel centrul vechi bucuresti (18) ***

Little Bucharest Old Town Hostel face parte din Pura Vida Hostels – prima rețea independentă de hosteluri din România ce include în acest moment două hosteluri în BucUREȘTI (Peaches și Little Bucharest), două hosteluri în Vama Veche, Pura Vida Beach Hostel și Pura Vida Breeze Hostel, și unul în Bucovina: Dor de Bucovina.

______

Follow us on Facebook, Twitter and Instagram!