februarie 23, 2017

Pura Vida Sky Bar & Hostel Bucharest

Pura Vida Sky Bar & Hostel Bucuresti

Bine ati venit la Pura Vida Sky Bar & Hostel, locul nostru feeric în mijlocul vieții urbane. Situat în centrul vechi, vei simti atingerea boema a Bucurestiului si va veti  bucura de atmosfera de viata de noapte aici. Ușile noastre sunt deschise pentru pasionați, călătorii energice, dornici de distracție oameni. Personalul nostru va fi la fel, va promitem.

Pe langa faptul ca suntem o un hostel frumos, la etajul 5 Sky Bar este cireasa de pe tort. Noi oferim o uimitoare vedere de sus a centrului vechi și cele mai bune apusuri de soare pe care le puteți vedea. În plus față de faptul că, nu trebuie să părăsească pensiune pentru petreceri, puteți avea propria petrecere la barul nostru Sky. În interior, există un salon confortabil, cu cărți, muzică și voie buna. Și dacă te-ai plictisit de citit, de mers pe jos pe străzi și petreceri, puteți avea o seară relaxată, de gătit în bucătăria noastră comună, care este echipata cu tot ce ai nevoie.

Ne veți găsi în această clădire emblematică (oh, am uitat să vă spun că vă veți bucura de o uimitoare Arhitectura), situata la intersecția principalelor străzi pietonale ale centrului vechi, Lipscani și Smârdan. Suntem la câțiva pași de două stații de metrou, cele mai importante, care se conecteaza la toate zonele orașului. Doar coborand scarile noastre vei da peste sute de baruri, pub-uri, restaurante, cluburi, magazine, galerii de arta, teatre. De asemenea, în câțiva pași de la noi puteți găsi Muzeul National de Istorie, Palatul Parlamentului, parcul cel mai chic din Bucuresti – Cismigiu si mai multe obiective turistice importante ale Bucurestiului multe.

Pura Vida Sky Bar & Hostel, oferim servicii de calitate oaspeților noștri, deoarece este fondat de oameni care sunt călători pasionati și de personal bine instruit, care este acolo pentru a se asigura că sederea voastra este plăcută. Faptul că proprietarii sunt oameni ce au calatorit prin lume, cu o lunga istorie a hostelurilor, înseamnă că politica noastra este in  beneficiul clientilor. Această pasiune a condus le o rețea de hosteluri – Pura Vida Hostels: doua in Bucuresti (Pura Vida Sky Bar & Hostel și Little Bucharest), unul la mare in Vama Veche, Pura Vida Beach Hostel, unul din zona montana vechi din Bucovina, Dor de Bucovina, Brasov si Cluj. Toate aceste pensiuni formează rețeaua de Pura Vida Hostels.

E-mail: skyhostel@puravidahostels.ro         Destul cu vorba, începe călătoria venind la noi!

BOOK NOW and pay later! The payment will be made directly at the reception, when you check in.

   Bar e-mail: skybar@puravidahostels.ro

   Telefon: 0040 0786 329 134

 Addresa: 7 Smârdan Street, Bucharest

 

______

          Urmaritine pe Facebook, Twitte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *