Pura Vida Hub Bucharest sustine initiativele indraznete si inovative ale tinerilor creativi romani si le premiaza.

iqads.ro: Pura Vida Hub Bucharest sustine initiativele indraznete si inovative ale tinerilor creativi romani si le premiaza.

Esti freelancer ori vrei sa te desprinzi de locul tau de munca si sa investesti timp si resurse in proiectul tau de suflet?  Poti Aplica pentru a castiga sase luni de spatiu de lucru gratuit si te ajutam sa faci primul pas!
Pura Vida Hub iti ofera acces timp de 6 luni la un birou cu Internet si toate facilitatile in Centrul Vechi al Bucurestiului.

Pura Vida Hub Bucharest este primul hub din Romania care ofera atat spatiu de lucru dar si cazare – “co-working & co-living”. Pe langa spatiul comun de lucru si relaxare, antreprenorii si freelancerii care isi desfasoara activitatea aici pot sa-si inchirieze si locuri de cazare la etajele superioare, in cadrul Little Bucharest Old Town Hostel, in camere private ori dormitoare comune. Atat spatiul de lucru cat si camera de relaxare, camerele de dormit si balcoanele au priveliste spre Strazile Smardan si Lipscani – cele mai importante zone pietonale din Centrul Vechi al Bucurestiului. CITEȘTE CONTINUAREA…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *